Oppervlakte
25
Aantal personen
1persoon
Zorgverblijf

Warme zorg, daar doen we het voor.

Respect en waardering zijn het hart van Woonzorgcentrum Meunyckenhof. Samen met onze bewoners bouwen we aan hun individueel verhaal, waar eigen inbreng, privacy en autonomie centraal staan. 

Familie en vrienden vormen een groot deel van dat verhaal. Meunyckenhof bouwt aan relaties waarbij hulpverleners, bewoners en familie sàmen het verhaal uitstippelen. Jouw dierbaren zijn dan ook meer dan welkom voor een bezoekje op je zorgkamer of een gezellige babbel in de cafetaria. 
 

Badkamer 1

Jouw zorgkamer, jouw thuis.


Richt jouw zorgkamer in met je persoonlijke meubilair en accessoires om er een échte tweede thuis van te maken. 

Aanvragen

Interesse in één van onze zorgflats? Vul via deze link een aanvraagformulier in. 

Aanvraag kamer

Meer info

Sociale dienst

bel 051 69 19 92
mail socialedienst@meunyckenhof.be

Zorg op maat

De bewoners kunnen rekenen op alle hulp- en dienstverlening van het woonzorgcentrum. Het verplegend en verzorgend personeel staat 24/24 voor jou klaar en dagelijks zorgt de onderhoudsploeg voor een hygiënische en nette kamer. Jullie kunnen beroep doen op een professionele kapper, logopedist en pedicure. Ook de sociale dienst, kinesisten en animatieteam zijn dagelijks aanwezig. Iedereen kan gezamenlijk hun ontbijt, middagmaal en avondmaal eten in de leefruimtes. Onze verpleegkundigen zorgen voor jouw medicatiebeheer en medicatiebegeleiding en enthousiaste vrijwilligers helpen de bewoners een handje tijdens allerhande activiteiten. 

 

Lees meer

Service collage Meunyckenhof